top of page
PIF podcast bilde.jpg
Gunnar B Ingebrigtsen profilbilde.JPG

Hei.

Jeg heter Gunnar B. Ingebrigtsen og er musiker, komponist, produsent og skribent.

Jeg holder til på Lillehammer og har mitt eget lille produksjons selskap, Monade Music Productions som blant annet produserer Podcasten PIF.

Dette er en kulturell podcast, hvor jeg leter etter "spirende" poeter, artister og sing/songwriters som sitter med eget stoff (gjerne i utgitt form) og som ikke har kommet igjennom det «kulturelle nåløyet». 

Litt historikk:

I 1986 fikk jeg en fantastisk gave av en studio produsent som forbarmet seg over mitt intense ønske om å få gitt ut MIN musikk.

Jeg hadde nok ikke de rette  "stjernekvaliteter" som skulle til for å "slå igjennom" kommersielt, men ett STERKT og brennende ønske om å få komme i studio og spille inn min musikk, DET hadde jeg.

Jeg skal ikke kjede dere med masse detaljer, men da jeg endelig stod klar med mastertapene under armen (da gikk det i 1/2 toms spolebånd tape), 

bestemte jeg meg for å gjøre det samme for noen andre som trengte en slik hjelp...om jeg noen gang kunne gjøre det. 

(Drømmen om eget studio var allerede den gangen forlengst skapt!)

Nesten 30 år senere HADDE jeg ett slikt studio (sammen med resten av gutta i bandet, "The Steam Band") og tenkte at NÅ er tiden inne til å "gi det videre"...eller "Pay It Forward" som det heter.

I november 2015 utlyste jeg derfor en "sing & song writer" konkurranse over interwebben, som jeg valgte å kalle "PAY IT FORWARD 2016" , og 9 januar 2016 startet en 10 måneders reise med 5 artister som kom i studio og spilte inn 2 av sine egne låter, etterfulgt av en konsert i oktober 2016.

Det hele ble en veldig slitsom men flott opplevelse!

I juni 2021 tok jeg opp stafettpinnen igjen og denne gangen i form av en podcast, hvor jeg ville finne talenter innen musikk, dikt og poesi og lage dybdeintervju med disse.

22 mai 2021 slapp jeg det første dybdeintervjuet og siden den gang har jeg hatt godt over 40 flotte talenter innen dikt, poesi og musikk som gjest på podcasten.

Jeg føler meg velsignet over at det er en så stor interesse for å være gjest på Podcasten PIF fra så mange spennende kunstnere over HELE Norge, og i 2022 har jeg spennende planer om utvidelse av konseptet.

Mer om dette kommer senere.

Er du en slik kreativ sjel, og har lyst å være gjest hos meg på Podcasten PIF?

Send en mail til meg og fortell litt om deg selv...så tar vi det derfra.

ALLE som sender mail får svar!

Mailadressen finner dere her.

podcastenpif@gmail.com

Mvh

Gunnar

  • Facebook
  • Spotify Social Ikon
  • YouTube
bottom of page